Gelişmiş Arama

Combeki.Net Combeki Blog Radyo Begüm İletişim Yardım Combeki.Net Şiir Combeki Webmaster

Üye Girişi Yapmamışsınız Ya Da Zaten Bir CoMBeKi PaYLAsIm ALAnI Üyesi Değilsiniz. Forumlardan Yararlanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Lütfen Buraya Tıklayarak Üye Olunuz.

Go Back   CoMBeKi PaYLAsIm ALAnI Bayanlar Ve Erkeklere Özel Bayanlara Özel Saç Bakımı

Combeki Ads Alanı
Saç Bakımı Saç Bakımı İle İlgili Paylaşımları Burada Yapıyoruz

Harika Gelin Saçı Modelleri

Saç Bakımı

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
153

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-13-2010, 06:56   #1 (permalink)
Gülben
Moderatör

Gülben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gönlümün Sesi
İnan pek yeni bir şey yok.
Biraz yaşlandım tabi
Seyrekleşti biraz saçlarım

Bir bitmeyen gece bıraktın
Ve üç nokta düşürdün
Belli etmedim ben pek,

Tenhalaştım

Yardım Alanı

Konu Adi: Harika Gelin Saçı Modelleri
Bu stil şekil vermekte zorlanılan doğal dalgalara sahip uzun ve kalın telli saçlar için öneriliyor. Eğer doğal dalgalarınız yoksa ve saç telleirniz kalın değilse dert etmeyin. Kuaförünüz bu modeli vermek için elinden geleni yapacaktır.

Zarif Yana Dökülen At Kuyruğu

Zarif ve yana dökülen at kuyruğu modeli oldukça romantik.. Kalın saçlarınıza sportif ve şık bir stil vermenizi sağlayan bu modelde saçlarınızı bağlarken şık bir aksesuar tercih edebilirsiniz. Model oldukça sofistike görünüyor değil mi?

Kafesli Topuz

Önemli bir drama oyuncusu gibi görünmenizi sağlayacak bu model ile insanlar gözlerini sizden ayıramayacak. Deve kuşu tüyü ve 40′lardan esinlenen tül ağ ile oldukça çekici görünebilirsiniz.

Bu modelle birlikte gül şeklinde pırlanta küpeler çok şık durabilir.

Yeni Kıvrımlar

Klasik çörek gibi görünen bu model başınızda uzanan iç içe geçmiş dallar gibi oldukça zarif ve şık görünüyor. Geleneksel ancak modern isler taşıyan bu model oldukça zarif.. Önemli olan topuzun tam simetrik olarak yapılabilmesi ve bozulmaması.

Düz Bir Hikaye

Düğündeki kalabalıkta prensesler gibi görünmek istemeyebilirsiniz. Düz saçlarınıza minimalist aksesuarlarla zarif bir görüntü kazandırabilirsiniz.Bu saç modeli her türlü saç tipine uygulanabiliyor.

Mükemmel Bir Parça

Bu saç modeli kendine güvenen gelinler için ideal ve çoğu kişinin fotoğraflarda iyi görünmesini sağlar. Kulağınıza takacağınız şık ve dikkat çekici bir küpe ile oldukça sofistike görünebilirsiniz.Bumodel düz saçlar için idealdir.

Saç Örgüsü Sanatı

Bu saç modelinde saç rengi önemlidir. Modelin iyi görünmesi için kuaförünüzden saçlarınıza biraz daha ışıltı ve parlaklık katmasını gölge vermesini isteyebilirsiniz.

Retro Çekiciliği

Saçınıza taktığınız beyaz saç bandı daha trend görünmenizi sağlayacak. Saçlarınızı çok görünmesi için saç bandından daha iyi bir seçenek yok. Bu model için saçlarınızın uzun olması gerek.Bu modelde yüz şeklinize ve elmacık kemiklerinize göre saçlarınızın ne kadarını yüzünüzden uzak bırakacağınız ve arkaya çekeceğiniz önemli.

Alaycı

Gelin Saç Moderimden İkitane

Combeki Forum Club on Facebook

Gülben isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Telif Hakları

Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz/sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you own the copyrights to any content we publish or offer for download and you want them to be removed from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.

Konuyu Beğendiysen , O Zaman Arkadaşınla Paylaş.

Beğendiysen Arkadaşına Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-20-2011, 02:17   #2 (permalink)
alemextra
Yönetici

alemextra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gönlümün Sesi
İnan pek yeni bir şey yok.
Biraz yaşlandım tabi
Seyrekleşti biraz saçlarım

Bir bitmeyen gece bıraktın
Ve üç nokta düşürdün
Belli etmedim ben pek,

Tenhalaştım

Yardım Alanı

Evet..Gerçekten Güzel.....................

Combeki Forum Club on Facebook

alemextra nin İmzası
Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle
Ayrı yollara yürüyoruz
Hayat bu…
Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara
Ben göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca
Yaşamaksa bu!
Alemextra
Kuruluş:24 Aralık 2005
alemextra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla

Bookmarks

Etiketler
gelin, harika, modelleri, saçı

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

Page Rank Check Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints - Copyright © 2005-2009 CoMBeKi MeDiA

Tüm Zamanlar GMT +8 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:37.

Bu Site CrackerTracker Tarafından Korunmaktadır

Radyoderya Çocuk Şarkıları.Biz